Loše vijesti

Nakon odbojkaša pozitivni nalazi i kod odbojkašica Mladosti, ništa od Lige prvaka kraj Save

Portal Novi list

Najvažnije da su svi naši igrači i igračice bez ikakvih simptoma, te se nadamo da će tako i ostati. – rekao nam je sportski direktor HAOK Mladost



RIJEKA Nakon odbojkaša, ni odbojkašice Mladosti ne mogu igrati Ligu prvaka! Nakon jučerašnjeg šoka kada su odbojkaši HAOK Mladost zbog dva zaražena završili u 14-dnevnoj samoizolaciji s nestrpljenjem i strepnjom su na Savi iščekivali rezultate testiranja ženske ekipe Mladosti. Da podsjetimo, one su trebale ove srijede odmjeriti snage sa slovenskim predstavnikom Calcit Kamnikom u ovogodišnjoj Ligi prvaka.


– Nažalost nakon odbojkaša, COVID-19 je potvrđen i kod nekih igračica Mladosti te su i one od danas u 14-dnevnoj samoizolaciji. Festival odbojke koji je trebao biti u našoj dvorani ovaj tjedan i to sve sa prijenosom na TV ekranima nećemo gledati. Ovo je velika šteta u financijskom, a pogotovo u sportskom smislu jer smo ove sezone stvarno imali dobre ekipe i po prvi put sreće na izvlačenju Lige prvaka. Nažalost zbog ove svjetske pandemije smo ispali iz natjecanja i prije odigravanja na sportskom terenu. Međutim, najvažnije da su svi naši igrači i igračice bez ikakvih simptoma, te se nadamo da će tako i ostati. – rekao nam je sportski direktor HAOK Mladost, Darko Antunović.


Zbog zakona o zaštiti osobnih podataka (GDPR), klub neće iznositi podatke o zaraženim igračima i igračicama.