Napadač Katalonaca

Najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka operiran je i izbivat će četiri mjeseca s terena

Hina

Ansu Fati/Foto REUTERS

Ansu Fati/Foto REUTERS

Fati je bio jedan od najboljih Barceloninih igrača u novoj sezoni u kojoj je postigao pet pogodaka u deset nastupa u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka



BARCELONA Napadač Barcelone Ansu Fati izbivat će s terena oko četiri mjeseca, nakon što je u ponedjeljak podvrgnut operativnom zahvatu na ozlijeđenom koljenu, objavio je katalonski klub.


Fati je u subotnjoj pobjedi 5-2 protiv Betisa na Camp Nou ozlijedio unutrašnji menisk lijevog koljena.


“Ansua Fatija je uspješno operirao dr. Ramon Cugat pod nadzorom klupskog liječničkog osoblja. Igrač će izbivati s terena oko četiri mjeseca”, priopćili su iz Barcelone.




Fati je bio jedan od najboljih Barceloninih igrača u novoj sezoni u kojoj je postigao pet pogodaka u deset nastupa u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka.


Tinejdžer, koji je nedavno proslavio 18. rođendan, prošle je sezone postao najmlađi klupski strijelac u utakmici španjolskog prvenstva te najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka.


Prema procjeni Barceloninih medicinskih stručnjaka Fati će propustiti sve preostale utakmice grupne faze Lige prvaka kao i polovicu ukupnog broja utakmica u španjolskom prvenstvu.