Paolo Tramezzani

Na Poljudu predstavljen novi trener: “Znam koliko je ovaj klub važan, a od igrača očekujem da daju sto posto”

Portal Novilist.hr

Paolo Tramezzani

Paolo Tramezzani

Nije lako nositi dres ovog kluba, a nadam se da možemo na dobar način završiti sezonu. Pred nama je još dosta utakmica u prvenstvu, tu je i Kup. Ono što želim od svojih igrača je da daju sto posto. Nema štednje - rekao je Tramezzani



SPLIT Na Poljudu je predstavljen novi trener Hajduka Paolo Tramezzani, koji je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine.


– Hvala predsjedniku i sportskom direktoru što vjeruju u mene. Znam koliko je ovaj klub važan, znam povijest, znam za navijače koji žive s ovim klubom. Velika mi je čast biti ovdje i  dat ću sto posto od sebe. Znam da trenutak nije dobar, ali u životu sam dosta toga prošao. Možemo napredovati, ovo je važna sezona. Već u petak nas čeka utakmica. Želim da momčad stekne samopouzdanje i da vjeruje u ono što radimo – rekao je Tramezzani, koji je dosad trenirao Lugano, Sion, APOEL i Livorno, dok je u reprezentaciji Albanije bio pomoćni trener.


– Znam da nemam puno vremena, imamo dosta utakmica u kratkom razdoblju. Želim svojim igračima dati entuzijazam. Nije lako nositi dres ovog kluba, a nadam se da možemo na dobar način završiti sezonu. Pred nama je još dosta utakmica u prvenstvu, tu je i Kup. Ono što želim od svojih igrača je da daju sto posto. Nema štednje.