Stigla potvrda

Mohamed Salah produžio ugovor s Liverpoolom do 2025.: “Osjećam se sjajno i uzbuđen sam”

Hina

Mo Salah/Foto REUTERS

Mo Salah/Foto REUTERS

Egipćanin je od 2017. godine igrač Liverpoola te je do sada postigao čak 118 prvenstvenih pogodaka u 180 nastupaLIVERPOOL  Liverpool, aktualni engleski doprvak te finalist Lige prvaka prošle sezone, službeno je obznanio kako je s egipatskim nogometašem Mohamedom Salahom potpisao novi ugovor.


Ovaj 30-godišnji Egipćanin produljio je suradnju s klubom s Anfielda. Potpisao je novi, višegodišnji ugovor čime su odagnana nagađanja kako će ovaj sjajni nogometaš napustiti klub, što bi nakon odlaska Manea bio novi udarac za popularne „redse“.


„Ovo je sretan dan za nas. Osjećam se sjajno i uzbuđen sam što ću u idućim sezonama imati šansu osvajati trofeje s mojim klubom. Želimo se usredotočiti na sve ono što slijedi i želimo da nam svaka nova sezone bude još bolja“, rekao je Salah.
Nakon početka profesionalne karijere u Al Mokawloonu iz Egipta, Salah je u Europi nosio dres Basela, Chelseaja, Fiorentine i Rome. Od 2017. godine je igrač Liverpoola te je do danas postigao čak 118 prvenstvenih pogodaka u 180 nastupa.