La Liga

Modrić zabio treći gol u pobjedi protiv Getafea. Zinedine Zidan: Modrić je uvijek Modrić

Hina

inicius Junior REUTERS

inicius Junior REUTERS

Real je poveo autogolom vratara Davida Sorie u 35. minuti, a na 2-0 povisio je Raphaël Varane (53). Pobjedu je Real potvrdio iz kontranapada u sudačkoj nadoknadi (90+6), kojeg je u pogodak pretvorio Luka Modrić.



MADRID – U 19. kolu Primere Real Madrid je u subotu u gostima pobijedio Getafe s 3-0, a najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić bio je strijelac trećeg povgotka za “kraljeve” u sudačkoj nadoknadi (90+6).


Time je Real privremeno preuzeo prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.


Real je poveo autogolom vratara Davida Sorie u 35. minuti, a na 2-0 povisio je Raphaël Varane (53).




Pobjedu je Real potvrdio iz kontranapada u sudačkoj nadoknadi (90+6), kojeg je u pogodak pretvorio Luka Modrić.


Trener Real Madrida Zinedine Zidane nakon pobjede je rekao da mu je hrvatski reprezentativac Luka Modrić jako važan.


“Luka je jako važan igrač za ovu momčad, on je to čitavo vrijeme. Drago mi je zbog njegovog gola, u 96. minuti je istrčao kontranapad zajedno s Valverdeom za taj pogodak. To znači da je u dobroj formi“, izjavio je Zidane na konferenciji za medije.


Kapetan hrvatske reprezentacije je s 34 godine najstariji igrač u svlačionici Real Madrida, s ugovorom na još godinu i pol dana. Zidane ga je u nekim utakmicama, poput derbija s Barcelonom, uvodio s klupe što je potaknulo razna nagađanja.


“Nikada ne računam s onime što se govori okolo. Modrić je bitan, i to pokazuje. Danas je odigrao veliku utakmicu. Modrić je uvijek Modrić”, rekao je Zidane.