Gostovanje kod Bruggea

Modrić u sudačkoj nadoknadi dvadeseti put zabio za Real: ‘Uvijek je lijepo zabiti gol’

Hina

Reuters

Reuters



Hrvatski vezni nogometaš Luka Modrić u srijedu navečer se sa svojim Real Madridom u Ligi prvaka slavio kod Club Bruggea, a Modrić je u sudačkoj nadoknadi zabio gol, njegov 20. pogodak za ‘Kraljevski klub’ od kada je obukao bijeli dres 2012. godine.


»Zadovoljni smo što ćemo biti u ždrijebu, vidjet ćemo koga ćemo izvući. No svejedno je, jer će svaki protivnik biti težak. Nakon što prođeš skupinu nema više laganih utakmica«, rekao je 34-godišnji Modrić u obraćanju medijima nakon što je Real Madrid u gostima pobijedio belgijski Club Brugge s 3-1 u zadnjoj utakmici grupne faze natjecanja.Izvlačenje parova je za četiri dana a Real Madridu će protivnik biti Bayern, Manchester City, Liverpool, Juventus ili RB Leipzig.


Modrić je u Bruggeu zabio posljednji gol na utakmici u sudačkoj nadoknadi.»Uvijek je lijepo zabiti gol«, istaknuo je. Bio mu je to treći pogodak ove sezone u 14 nastupa. Prethodno je zabio dva gola u španjolskom prvenstvu, Granadi i Real Sociedadu.Modrić je zabio ukupno 20 golova u 317 utakmica od kada je prije sedam godina obukao bijeli dres ‘Kraljevskog kluba’.




Real Madrid, osvajač Lige prvaka od 2016. do 2018. godine, prošao je u osminu finala kao drugoplasirana momčad u skupini s 11 bodova, pet manje od francuskog prvaka PSG-a.


»Bilo nam je važno dobro ući u utakmicu, prikazati dobar nogomet i pobijediti. A to smo i ostvarili. Tijekom većine vremena smo igrali izuzetno dobro te zaslužili pobjedu«, napomenuo je Modrić. Club Brugge će s osvojena 3 boda nastaviti sezonu u Europskoj ligi. Prvo poluvrijeme je bilo završilo 0-0.


»Može biti da u prvom poluvremenu nismo imali tečnost u igri, no unatoč tome dobro smo izgledali. U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje i zabili tri gola«, dodao je kapetan hrvatske reprezentacije.Real Madrid će se sada okrenuti španjolskom prvenstvu gdje ga u idućih sedam dana očekuju gostujuće utakmice protiv Valencije i Barcelone, klubova koji su također izborili nastup u osmini finala Lige prvaka.


»Pred nama je važan tjedan a godinu želimo završiti što bolje. Puni smo samopouzdanja te se nadam da ćemo to pokazati u nadolazećim utakmicama«, zaključio je Modrić.