Real Madrid

Modrić potpisao novi ugovor, Kroos i Vinicius Jr. oduševljeni

Hina, Portal Novi list

Foto: twitter Real Madrid

Foto: twitter Real Madrid

”Nakon potpisa Modrić je primio dres sa svojim imenom i brojem 2023", izvijestio je klub.Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u srijedu je u društvu Realovog predsjednika Florentina Pereza potpisao novi jednogodišnji ugovor kojim će ostati u klubu do 30.lipnja 2023.


“Luka Modrić je obnovio ugovor u klupskom centru Ciudad Real Madrid”, priopćio je aktualni španjolski i europski prvak.


Modrić je s 36 godina najstariji igrač u klubu, a na sjever Madrida je doputovao privatnim zrakoplovom. Nakon potpisa je bio predviđen njegov povratak u tabor hrvatske reprezentacije koja se priprema za dvoboj Lige nacija s Danskom, koji je na rasporedu u petak, 10. lipnja, u Kopenhagenu.
Modriću je imao ugovor s Realom do 30. lipnja ove godine. Klub nije organizirao konferenciju za medije nego je objavio fotografije Modrića i Pereza te video isječak s potpisivanja ugovora.


”Nakon potpisa Modrić je primio dres sa svojim imenom i brojem 2023″, izvijestio je klub.


Igrač i predsjednik fotografirali su se ispred 14 pehara Lige prvaka, od kojih je posljednji, osvojen prošli mjesec u Parizu, u srijedu postavljen u klupsku vitrinu.


Modrić je došao u Real Madrid u kolovozu 2012. iz londonskog Tottenhama. S “kraljevskim klubom” je osvojio 20 trofeja od čega pet u Ligi prvaka.


Odmah po objavi vijesti, navijači Reala oduševljeno su komentirali po društvenim mrežama, a čestitkama su se pridružili suigrači Kross, Vinicius Jr. i drugi…