Spursi ih umorili

Modri zaključili u čemu je bio problem u Londonu i najavili bolji Dinamo u uzvratu: “Moramo više napadati”

Portal Novilist.hr

Mislav Oršić i Davinson Sanchez/Foto REUTERS

Mislav Oršić i Davinson Sanchez/Foto REUTERS

Oni dobro drže posjed i onda stalno trčiš bez lopte i trčiš u prazno. Umaraš se, nemaš ni sekundu da uzmeš zraka i onda kad uzmeš loptu je teško ići prema naprijed - rekao je Oršić nakon susreta



RIJEKA Nogometaši Dinama nisu uspjeli napraviti čudo u Londonu, Tottenham je ipak bio bolji u prvoj utakmici osmine finala EL, a Harry Kane je bio strijelac oba pogotka. Modri su se nakon utakmice složili kako su trebali više – napadati.


– Znali smo da su vrhunska momčad i previše smo se fokusirali na obranu. Trebali smo biti više napadački orijentirani, bili bismo više opasni. Pokušat ćemo izgledati bolje u uzvratu. Fizički je bilo vrlo teško. Kada se stalno braniš onda izgubiš energiju i teško je ići u kontranapad. U Zagrebu ćemo nastojati više napadati – rekao je Luka Ivanušec, dok je o umoru progovorio i Mislav Oršić.


– Oni dobro drže posjed i onda stalno trčiš bez lopte i trčiš u prazno. Umaraš se, nemaš ni sekundu da uzmeš zraka i onda kad uzmeš loptu je teško ići prema naprijed. Prvo poluvrijeme smo se još dobro držali, ali onda padaš, padaš i teško je to izdržati. Gubili smo dosta snage na istrčavanje kontri, a u drugom dijelu je bilo još teže – priznao je Oršić.