Gotov europski put

Modri pri povratku u Zagreb priznali da su im suci nakon susreta došli sa snimkom diskutabilnog pogotka

Portal Novilist.hr

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Suci su nakon utakmice došli igračima sa snimkama i pojašnjavali zašto su tako odlučili, a kada vam netko uopće ima potrebu dodatno pojašnjavati, mislim da je onda jasno koliko je to diskutabilna odluka - priznao je Krznar. 



ZAGREB Nogometaši Dinama vratili su se u Zagreb nakon poraza kod Villarreala, čime su ispali iz Europske lige. Iako plasman u polufinale nije ostvaren, igrači Damira Krznara napravili su ove sezone velike stvari na europskoj sceni te su bili na korak do povijesnog rezultata za hrvatski nogomet.


– Pamtimo samo sretne dane, a bilo ih je puno i priuštili smo ih navijačima. Sada nam je puna koncentracija na Istru, HNL i Kup. Nije funkcioniralo sve kako smo se nadali u prvom poluvremenu, ali našli smo energije da to ispravimo. Da smo iskoristili Majerovu šansu na početku drugoga dijela, možda bismo i zakomplicirali život Villarrealu, ali to je momčad koja je ipak bolja – rekao je trener Dinama Damir Krznar nakon dolaska u Zagreb, pritom naglasivši koliko su mladu i neiskusnu ekipu imali Modri.


– Moramo biti svjesni da smo mi momčad koja je imala ‘rookije’ u ovoj europskoj sezoni. Jakić, Majer, Ivanušec i Gvardiol su igrači kojima je ovo bila prva sezona u Europi pa onda treba gledati što smo postigli s tako mladim igračima. Prijelazni rok? Već radimo na tome da ovim igračima pružimo uvjete za ostanak. Štoviše, imamo kadar od 40 igrača i morat ćemo ga i skraćivati.




Prvi pogodak  Villarreala na utakmici je privukao ipak najviše pažnje, na prvu se činilo da se radi o zaleđu, iako su suci fotografijama s iscrtanim linijama prikazali kako to ipak nije bio slučaj.


– Suci su nakon utakmice došli igračima sa snimkama i pojašnjavali zašto su tako odlučili, a kada vam netko uopće ima potrebu dodatno pojašnjavati, mislim da je onda jasno koliko je to diskutabilna odluka – priznao je Krznar.