Seli na more

Milan Badelj potpisao trogodišnji ugovor s prvoligašem iz Genoe, to mu je treći klub u Italiji

Hina

Milan Badelj

Milan Badelj

Vrijednost transfera nije objavljena, a Badelj dolazi u klub koji je prošle sezone u zadnjem kolu sačuvao prvoligaški statusRIM Hrvatski reprezentativac Milan Badelj (31), kao što je i najavljeno, karijeru će nastaviti u talijanskom prvoligašu Genoi s kojom je potpisao trogodišnji ugovor, objavili su u srijedu talijanski mediji.


Vrijednost transfera nije objavljena, a Badelj dolazi u klub koji je prošle sezone u zadnjem kolu sačuvao prvoligaški status.


Badelj igra u Italiji od 2014. godine, kada je stigao u Fiorentinu iz njemačkog HSV-a. Nakon četiri godine u Fiorentini u ljeto 2018. prešao je u Lazio s kojim je potpisao ugovor na četiri godine. U Laziju je odigrao jednu sezonu u kojoj je imao skromnu minutažu, pa se je prošle sezone vratio na jednogodišnju posudbu u Fiorentinu. No, klub iz Firenze odbio je otkupiti njegov ugovor, a Lazio je pronašao novog kupca, a to je Genoa.
Prije odlaska u inozemstvo Badelj je pružao odlične partije u Lokomotivi i Dinamu, a za hrvatsku reprezentaciju skupio je 50 nastupa i zabio je dva gola.