Serie A

Mihajlovićeva Bologna šokirala Inter na San Siru, Marcelo Brozović odigrao svih 90 minuta

Hina

Borja Valero (Inter)/Foto REUTERS

Borja Valero (Inter)/Foto REUTERS

Bila je to utakmica u kojoj je Inter imao vodstvo, igrača više, a pri rezultatu 1-0 i kazneni udarac, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu Bologne



MILANO Nogometaši Bologne priredili su veliko iznenađenje nakon što su u susretu 30. kola talijanskog prvenstva na San Siru pobijedili Inter sa 2-1.


Bila je to utakmica u kojoj je Inter imao vodstvo, igrača više, a pri rezultatu 1-0 i kazneni udarac, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu Bologne.


Inter je poveo u 22. minuti golom belgijskog napadača Romela Lukakua koji je postigao svoj 20. pogodak ove sezone.




U početku akcije Lautaro Martinez je udarcem glavom pogodio vratnicu, a Lukaku je odbijanac pospremio iza leđa Lukasza Skorupskog.


U 57. minuti gosti su ostali s igračem manje, nakon što je zbog prigovora isključen Roberto Soriano, a samo pet minuta kasnije Inter je imao kazneni udarac. Bila je to prilika možda i zaključiti susret. Martinez je pucao, ali je Skorupski sjajno reagirao.


Bologna je s igračem manje uspjela izjednačila u 74. minuti golom Muse Juwara, a tri minute kasnije i Inter je ostao s igračem manje nakon što je ‘pocrvenio’ Alessandro Bastoni. Gosti su u 80. minuti došli do potpunog preokreta drugim golom gambijskog napadača. Marcelo Brozović je za Inter odigrao cijeli susret.


Inter je ovim porazom ugrozio treće mjesto na ljestvici. Atalanta sada ima priliku pobjedom protiv Cagliarija doći Interu na samo bod zaostatka.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore