COPA AMERICA

Messi i Neymar podijelili nagradu za najboljeg nogometaša Copa Americe: “Nemoguće je izabrati samo jednog”

Hina

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

"Oba su se igrača dokazala u svakoj utakmici s tehničkom i taktičkom kvalitetom te velikom inteligencijom u igri i s loptom i bez nje", napisala je stručna komisija Južnoameričke nogometne konfederacije.



RIO DE JANEIRO Argentinac Lionel Messi i Brazilac Neymar podijelili su naslov najboljeg nogometaša južnoameričkog prvenstva Copa Americe, koje se održava u Brazilu.


Prvak Južne Amerike bit će poznat večeras u 2 sata po hrvatskom vremenu, kada će se za naslov boriti branitelj naslova Brazil i Argentina na čuvenoj Maracani u Rio de Janeiru.


Stručna komisija Južnoameričke nogometne konfederacije (Conmebol) napisala je u priopćenju za medije da je nemoguće odrediti samo jednog igrača kao najboljeg na ovom turniru.




“Oba su se igrača dokazala u svakoj utakmici s tehničkom i taktičkom kvalitetom te velikom inteligencijom u igri i s loptom i bez nje”, napisali su.


Messi, koji će pokušati osvojiti prvi naslov s reprezentacijom u karijeri, do finala je postigao četiri gola i imao pet asistencija, a Neymar dva pogotka i tri asistencije.