Serie A

Maurzio Sarri tvrdi da je Juventus u Bologni “osvojio naslov”, a Mihajlović se “očešao” o suca…

Portal Novi list

Maurizio Sarri/Foto REUTERS

Maurizio Sarri/Foto REUTERS

Volio bih vidjeti da i nama sude takve penale kao Juventusu... - kazao je Mihajlović



TORINO Juventus se u Bologni vratio pobjedama nakon što je ispustio trofej u finalu Kupa nakon poraza od Napolija, a prethodno je u polufinalu remizirao s Milanom, te na taj način prošao dalje. Trener Maurizio Sarri tvrdi da je Juve ovom pobjedom osvojio naslov. Naravno, ne doslovno, jer četiri boda prednosti na Lazijom, koji pritom ima utakmicu manje, definitivno nisu nedostižan kredit, već u prenesenom značenju.


– Prije svega u Bologni smo izgledali daleko bolje na fizičkom planu nego protiv Napolija – kazivao je Maurizio Sarri. – U prve dvije utakmice smo padali na trkačkom planu nakon 30-35 minuta utakmice, sada smo pali tek u završnih 20 minuta. Imati kvalitetne igrače u momčadi pomaže u rješavanju nekih situacija u igru, međutim momčad se prethodno mora dovesti u dobro fizičkom stanje. Kad nema trkačke moći, kada nema snage onda i najboljih igrači ne mogu pružiti sve od sebe.


Trenera Juventusa zabolile su novinske kritike.




– Novinari izražavaju svoje mišljenje… Čitam da Juventus propada, a onda pogledam ljestvicu i vidim da smo prvi, da smo ipak ostali neporaženi u dva kup susreta. Pretrpjeli smo previše kritika. Pobjeda u Bologni može biti dobar poticaj za vraćanje u mentalno stanje koje nam omogućava da nadoknadimo manjak optimalne fizičke kondicije – rekao je Sarri


Njegov kolega Siniša Mihajlović nije bio nezadovoljan nakon poraza Bologne, a prema očekivanjima nije mu baš najbolje sjeo penal za Juventus nakon kornera i aktivacije VAR-a.


– Volio bih vidjeti da i nama sude takve penale kao Juventusu… – kazao je Mihajlović.