Kvalifikacije za SP

Matjaž Kek je razočaran nakon poraza od Rusije: “Uvijek je tako kada izgubiš utakmicu”

Portal Novi list

Matjaž Kek/Foto Arhiva NL

Matjaž Kek/Foto Arhiva NL

Želja i odnosu su protiv Rusije bili u redu, ali kada izgubiš utakmicu onda ne možeš biti zadovoljan - rekao je bivši trener Rijeke



MARIBOR Matjaž Kek ovako je prokomentirao poraz Slovenije od Rusije u Mariboru.


– Razočaranje je veliko, kao i uvijek kada izgubiš utakmicu. To je bila utakmica u kojoj smo nakon dva prekida došli u minus od dva gola, pa smo se uspjeli golom približiti na 1:2. Međutim, Rusi su taktički uspjeli prekidati ritam naših napada. U nastavku unatoč uloženom trudu i atmosferi na stadionu nismo uspjeli poravnati i zato je razočaranje veliko – govorio je Kek i upozorio.


– Kvalifikacije još nisu završile, treba igrati do kraja za poredak – dodao je nekadašnji trener Rijeke, koji je zadovoljan reakcijom igrača nakon Splita.




– Razlika je dan i noć. Želja i odnosu su protiv Rusije bili u redu, ali kada izgubiš utakmicu onda ne možeš biti zadovoljan. Išli smo u nastavku na sve ili ništa, morali smo pritom otvoriti dosta prostora, obrana je ostala na propuhu, ali na kraju nas nije nagradilo. Moguće je da smo platili ceh što u nekim prijašnjim utakmicama nismo bili pravi – rekao je Kek.