Demantij

Matjaž Kek demantirao da je trebao preuzeti Dinamo nakon Krznara: “Teško mi je promijeniti boje…”

Portal Novi list

Matjaž Kek/Foto REUTERS

Matjaž Kek/Foto REUTERS

Javno sam rekao prije dvije godine kada sam dobio i službeni poziv. iz Dinama. Sada ga nije bilo, samo se o tome pričalo u medijima i kroz birtijske rasprave - rekao je Kek



RIJEKA Aktualni Slovenski izbornik i bivši trener Rijeke Matjaž Kek prokomentirao je u slovenskim  medijima  naklapanja dijela hrvatskih medija da je trebao preuzeti Dinamo nakon što je smijenjen Damir Krznar.


– Dinamo je jedan od najvećih klubova u regiji. Javno sam rekao prije dvije godine kada sam dobio i službeni poziv. Sada ga nije bilo, samo se o tome pričalo u medijima i kroz birtijske rasprave. Da je službeno, rekao bih, kako ga nije bilo, nisam. Prva ponuda bila je primamljiva, ali trenersko mjesto je izazov i čast. Mislim da sam donio dobru odluku, iako to trenutno rezultati ne pokazuju. Dinamo je definitivno veliki klub kojeg je teško odbiti. Ali povezivali su me s puno klubova. U Hajduku sam bio 14 dana, u Dinamu 14 dana. Još sam bio u Rijeci, u Opatiji, dio mog života je još tamo. Neke opcije su zanimljive, ali ovo rivalstvo između momčadi također je dio privatnog života i teško mi je promijeniti boje. Sigurno nikad neću trenirati Olimpiju,  jer sam “viola” , takav sam. Neki me vole, neki ne – rekao je Kek.