Uvijek ista priča

Mateo Kovačić je u nastavku unio živost: “Opet smo primili dva čudna gola, ali… Uvijek isto protiv Francuske”

Portal Novi list

Mateo Kovačić/Foto REUTERS

Mateo Kovačić/Foto REUTERS

Odigrali smo dobru utakmicu, ali, na žalost, rezultat nije bio dobar - rekao je Kovačić



ZAGREB Ulaskom Matea Kovačića u nastavku susreta s Francuskom, igra hrvatske nogometne reprezentacije dobila je novu dimenziju.


Kovačić je u dvoboju s aktualnim svjetskim prvacima pokazao kvalitetu i moć, a Hrvatska postala puno okomitija i opasnija.


“Baš šteta, mislim da smo bili bolja momčad tijekom devedeset minuta. Na žalost, opet smo primili dva čudna gola, ali… Uvijek isto protiv Francuske. Nadam se da će nam se ova dobra igra vratiti, jer opet imamo jako dobru momčad.”, kaže Mateo Kovačić koji je u tandemu s kapetanom Lukom Modrićem diktirao ritam igre Vatrenih.




“S Lukom se već dugo poznajem, ja znam kako on igra, on zna mene, i s te strane nam se lakše nadopunjavati. Međutim, mislim da je cijela momčad bila dobra, ne treba nikoga posebno izdvajati. Ponavljam, odigrali smo dobru utakmicu, ali, na žalost, rezultat nije bio dobar. Nadam se da će se i to promijeniti.”.


Kovačić u kontekstu ambicija Vatrenih do kraja Lige nacija ne želi govoriti kroz prizmu još jednog posrtaja Švedske kao izravnog konkurenta u borbi za treću poziciju na ljestvici.


“U redu, ostala nam je određena komocija zbog još jednog poraza Šveđana, ali Hrvatska nije momčad za treće mjesto. Pokazali smo da se možemo nositi s Francuzima, u Portugalu smo, doduše, odigrali jako slabu utakmicu uz jako loš pristup, ali to se više neće ponoviti. Dakle, ići ćemo na pobjedu protiv Portugala na Poljudu. Ponavljam, imamo jako dobru momčad i ako ovako nastavimo, možemo daleko dogurati.”, zaključio je Kovačić za HNS-ove stranice.