Član šampionske Rijeke

Marko Vešović: Cijela Hrvatska je slavila Rijekinu titulu, osim Hajdukovaca. Bilo je savršeno

Portal Novilist.hr

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Bili smo tako nevjerojatni. Bio je to savršen trenutak, čitava država nas je podržala jer su Dinamove pobjede postale dosadne, rekao je Marko Vešović



RIJEKA Nogometaš varšavske Legije Marko Vešović za poljski se portal osvrnuo na klubove hrvatske i srpske nogometne lige s obzirom da je bio član Crvene zvezde i Rijeke. Priznaje da mu je samo jedan klub od djetinjstva najdraži…


– Ako moram birati, na primjer, između Partizana i Crvene zvezde, onda biram drugi klub. Ja sam navijač Zvezde još od djetinjstva, kao i cijela moja obitelj. To je najveći klub na Balkanu. 


Dinamo Zagreb je sjajan, Partizan uvijek igra u Europskoj ligi, ali igranje u Zvezdi je san svakog djeteta, ogroman prestiž. To je ekipa koja je osvojila Ligu prvaka, fantastični klub, imaju najbolje uvjete za razvoj. 




Vešović je komentirao i atmosferu kada je s Rijekom 2017. godine osvojio titulu prvaka Hrvatske.


– Bili smo tako nevjerojatni. Bio je to savršen trenutak, čitava država nas je podržala jer su Dinamove pobjede postale dosadne. Jedino Dinamov najveći rival, Hajduk Split, nije želio da Rijeka pobijedi. Ne vole Rijeku, sporovi iz prošlih vremena… – rekao je Vešović za Legia.net.