Ispunio obećanje

Marin Brbić podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave Hajduka! Razlog – neostvareni cilj sezone

Portal Novilist.hr

Marin Brbić/Foto Arhiva NL

Marin Brbić/Foto Arhiva NL

Klub neću napustiti odmah već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba - stoji na službenoj web stranici kluba



SPLIT Predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić održao je svoju riječ. Prije četiri mjeseca rekao je kako će otići s predsjedničke funkcije ako Hajduk završi sezonu ispod drugoga mjesta, a s obzirom da se to službeno i dogodilo, Brbić je objavio i svoju ostavku.


Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. – rekao je predsjednik Brbić te istaknuo:


Klub neću napustiti odmah već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba – stoji na službenoj web stranici kluba.