Sastanak u HNS-u

Marijan Kustić ugostio delegaciju Dinama na čelu s Velimirom Zajecom i poželio im uspjehe u radu

Portal Novi list

Velimir Zajec i Marijan Kustić/Foto HNS

Velimir Zajec i Marijan Kustić/Foto HNS

Razgovarali smo o daljnjem razvoju HNL-a, gdje sam siguran da Savez i svi klubovi, uključujući Dinamo, dijelimo ambiciju da nam liga nastavi rasti i jačati u svim segmentima - rekao je novi predsjednik Dinama



RIJEKA Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, ugostio je delegaciju GNK Dinama, predvođenu novoizabranim predsjednikom Velimirom Zajecom.


 Uz predsjednika Kustića, rukovodstvo Dinama dočekali su izvršni direktor Tomislav Svetina i voditelj natjecanja Neven Šprajcer. U delegaciji Dinama, uz predsjednika Zajeca bili su dopredsjednik Dubravko Skender i član Izvršnog odbora Marijan Pojatina.


Čelni ljudi HNS-a čestitali su Zajecu na izbornoj pobjedi, a dvije delegacije razgovarale su o budućoj suradnji i odnosu između Saveza i kluba.




“Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Velimira Zajeca i suradnike i poželjeti im uspjeh u radu. Dinamo je kroz svoj rad s mlađim uzrastima razvio puno hrvatskih reprezentativaca, a kroz uspjehe u Europi je učinio puno za hrvatski klupski nogomet te sam predsjedniku Zajecu poželio da klub u ta dva segmenta djelovanja i dalje napreduje. HNS-ova vrata su otvorena svim klubovima za suradnju, otvorenu i konstruktivnu komunikaciju, a to je poruka koju sam danas podijelio i s predsjednikom Zajecom”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.


Hvala predsjedniku Kustiću i suradnicima na čestitkama i dobrim željama. Hrvatski nogometni savez postiže odlične rezultate, posebno kada govorimo o hrvatskoj reprezentaciji, a pritom Dinamo i naši igrači imaju nezaobilaznu ulogu te ćemo se truditi da i dalje stvaramo igrače takve reprezentativne razine. Razgovarali smo o daljnjem razvoju HNL-a, gdje sam siguran da Savez i svi klubovi, uključujući Dinamo, dijelimo ambiciju da nam liga nastavi rasti i jačati u svim segmentima”, izjavio je predsjednik Dinama Velimir Zajec.