Marijan Kustić

Predsjednik HNS-a se zahvalio Osječanima: “Iduću utakmicu reprezentacije igrat ćemo na novom stadionu”

Portal Novi list

Marijan Kustić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Marijan Kustić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Svima nam je žao da reprezentacija usprkos velikom trudu na kraju nije upisala tri boda - rekao je Kustić



ZAGREB Nakon kvalifikacijske utakmice Hrvatska – Slovačka koja je odigrana u Osijeku, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uputio je zahvalu navijačima koji su po lošem vremenu bodrili Hrvatsku svih 90 minuta.


“Od srca hvala ljudima iz Osijeka, Slavonije i Baranje, kao i navijačima koji su došli iz drugih krajeva, na sjajnoj podršci koju su dali hrvatskoj reprezentaciji u Gradskom vrtu. Bilo je uistinu impresivno vidjeti da po kiši i hladnoći 10 tisuća ljudi tako bezuvjetno voli Vatrene”, istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.


“Zahvaljujem i ljudima iz kluba, grada i županije, kao i djelatnicima HNS-a, na uloženom trudu u uspješnu organizaciju utakmice. Nakon obilaska Pampasa, uvjeren sam da ćemo iduću utakmicu reprezentacije u Osijeku igrati na novom stadionu i da je ovo bilo posljednji puta da su navijači pokisnuli na utakmici u Osijeku. Svima nam je žao da reprezentacija usprkos velikom trudu na kraju nije upisala tri boda, ali duboko sam uvjeren da ćemo u studenom biti na najvišoj razini protiv Malte i Rusije te da ćemo pred punim Poljudom imati razloga za veliko slavlje. Naravno, za to se moramo izboriti na zelenom travnjaku, a Savez i navijači dat će maksimalnu podršku reprezentaciji izvan terena”, zaključio je predsjednik Saveza u objavi koje su prenijele HNS-ove stranice.