Velika pomirba

Marijan Kustić uspio je pomiriti Dalmaciju i HNS: “Split i Poljud su pokazali odanost reprezentaciji”

Portal Novi list

Marijan Kustić/D. KOVAČEVIĆ

Marijan Kustić/D. KOVAČEVIĆ

Atmosfera je bila odlična, možemo biti ponosni na izvedbe igrača na terenu i navijača na poljudskim tribinama, uživali smo u veličanstvenoj nogometnoj poljudskoj večeri - rekao je Marijan Kustić



RIJEKA Novi predsjednik HNS-a Marijan Kustić oglasio se nakon pobjede Hrvatske nad Slovenijom na Poljudu:


“Iskrene čestitke izborniku Zlatku Daliću i igračima na odličnoj igri i nadahnutom izdanju protiv Slovenije, ostvarena je važna pobjeda na kraju zahtjevnog rujanskog dijela kvalifikacija. U tri utakmice osvojili smo sedam bodova protiv izravnih konkurenata u borbi za prvo mjesto u skupini i napravili još jedan korak prema konačnom cilju – plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Katar”, istaknuo je Kustić, koji je oduševljen atmosferom na “poljudskoj ljepotici”.


“Split i Poljud su još jednom dokazali svoju odanost reprezentaciji i pokazali se kao sjajni domaćini, hvala predivnoj publici na bodrenju, ali i svim sudionicima u organizaciji utakmice, jer su uistinu dali veliki doprinos dojmljivoj večeri. Atmosfera je bila odlična, možemo biti ponosni na izvedbe igrača na terenu i navijača na poljudskim tribinama, uživali smo u veličanstvenoj nogometnoj poljudskoj večeri. Jednom od najboljih izdanja Dalićeve momčadi u posljednje vrijeme pridonio je i novi hibridni travnjak, što je još jedan pokazatelj koliko su vrijedna naša ulaganja u infrastrukturu. Radujemo se ponovnom dolasku u Split u studenom u nadi da ćemo na Poljudu proslaviti plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u Kataru”, zaključio je Kustić.