Hrvatski reprezentativac

Marcelo Brozović potpisao novi ugovor s Interom. Odbio je ponudu Real Madrida i produžio vjernost Nerazzurrima

Portal Novilist.hr

Marcelo Brozović/Foto Twitter

Marcelo Brozović/Foto Twitter

Tako je napokon okončana saga oko ugovora Brozovića, koji je prema navodima talijanskih medija imao ponudu i od Real Madrida, što je on osobno odbio.



RIJEKA Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović produžio je ugovor s milanskim Interom do 2026. godine, objavio je klub na svojim društvenim mrežama.


Tako je napokon okončana saga oko ugovora Brozovića, koji je prema navodima talijanskih medija imao ponudu i od Real Madrida, što je on osobno odbio. U madridskoj momčadi bi se morao boriti za mjesto u prvoj postavi, dok je u Interu ustaljen u veznom redu.


Brozović je u momčadi aktualnog talijanskog prvaka već sedam godina te je odigrao 279 utakmica u kojima je zabio 26 golova te dodao 35 asistencija.




– Nikad nisam razgovarao ni s jednim klubom zbog poštovanja prema Interu. Uvijek mi je bila čast igrati za Inter pa sam rekao svojim predstavnicima da neću razgovarati ni s jednim klubom osim ako mi Inter kaže da ne želi produžiti moj ugovor. Moje poštovanje i ljubav prema klubu i navijačima je doźivotna. To se ne bi promijenilo čak ni da Inter nije htio produžiti moj ugovor – poručio je Brozović, koji će zarađivati šest milijuna eura plus premije.