Mercato

Marcelo Brozović osvanuo na naslovnici kultnog sportskog dnevnika, Intera ga je stavio na transfer listu…

Portal Novi list

Marcelo Brozović/Foto REUTERS

Marcelo Brozović/Foto REUTERS

Za hrvatskog reprezentativca su navodno zainteresirani velikani poput Barcelone, Real Madrida, Chelseaja, te Juventusa.



RIJEKA Marcelo Brozović napušta Inter. Tako tvrdi Gazzetta dello Sport. Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije osvanuo je na naslovnici tog kultnog talijanskog dnevnika, koji bombastično najavljuje razlaz s Interom nakon osam godina i preko 300 odigranih utakmica.


“Unatoč tome je što je Brozović produžio ugovor s Interom do 2026. godine i što je igrač dobio podebljani ugovor temeljem kojega je postao jedan od najplaćenijih igrača Inter ga je stavio na transfer listu”, stoji u tekstu uz pojašnjenje kako su u klubu odlučili krenuti dalje bez hrvatskog nogometaša, koji je ionako u posljednje vrijeme često ozlijeđen, a osim toga nije u nekoj formi.


Povrh svega toga za njegova primanja treba izdvojiti puno novaca, a ovo je možda posljednji trenutak da Inter nešto zaradi od njegove prodaje.





U cijelu priču upleten je i Andrej Milutinović, srpski stručnjak, koji je nedavno pronašao posao u Milanu, a bio je osobni Brozovićev trener. U Interu nisu najsretniji s načinom oporavka hrvatskog reprezentativca od nedavne ozljede lista lijeve noge…


Za njega su navodno zainteresirani velikani poput Barcelone, Real Madrida, Chelseaja, te Juventusa. Katalonci i Milanezi su ne tako davno ozbiljno pregovarali oko zamjene Brozović – Kessie, no čini se da je izglednije da će otići u neki od klubova koji je spreman “istresti” 30 milijuna eura koliko u Interu očekuju na ime obeštećenja.