Serie A

Marcelo Brozović i Ivan Perišić igrali u pobjedi Intera u Genoi, Lazio bolji od Bologne

Hina

Slavlje igrača Intera u Genoi/Foto REUTERS

Slavlje igrača Intera u Genoi/Foto REUTERS

Kod Genoe je Milan Badelj igao do 61., a Marko Pjaca do 65. minute



RIM Nogometaši Lazija u posljednjem su subotnjem susretu 5. kola talijanskog prvenstva kao domaćini svladali Bolognu sa 2-1 (0-0).


Gosti iz Bologne bili su bolji suparnik u prvom poluvremenu, u 13. su minuti i zatresli mrežu domaćih preko Svandberga, no taj je pogodak iz dubioznog razloga poništen na intervenciju VAR-a. U nastavku susreta Lazio je preuzeo kontrolu utakmice te golovima Luisa Alberta (54) i Immobilea (76) stigao do prednosti od 2-0. Na konačnih 2-1 smanjio je De Silvestri (90+1).


Lazio je sada 10. na ljestvici sa sedam bodova, dok je Bologna 16. s tri.
Ranije u subotu je Inter kao gost svladao Genou sa 2-0 (0-0). Pobjedu sastavu iz Milana osigurali su Lukaku (64) i D’Ambrosio (78). U pobjedničkom sastavu Marcelo Brozović je odigrao čitav susret dok je Ivan Perišić igrao do 58. minute. Kod Genoe je Milan Badelj igao do 61., a Marko Pjaca do 65. minute.




U prvom dvoboju dana Sampdoria je kao gost svladala Atalantu u Bergamu sa 3-1 (1-0). Sampdoria je povela 2-0 golovima Quagliarelle (13) i Thornsbyja (59), nadu Atalanti u osvajanje boda vratio je Zapata (80-11m), no tri boda gostima osigurao je Jankto (90+2). Mario Pašalić odigrao je čiitav susret za Atalantu, dok je Boško Šutalo u igri bio samo tijekom prvog poluvremena u momčadi iz Bergama kojoj je ovo bio drugi uzastopni poraz u Serie A.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore