Marca podsjeća na klauzulu ugovora: Modrić ne mora brinuti gdje će igrati iduće sezone

P. N.

foto: REUTERS

foto: REUTERS

Obnova Modrićevog ugovora s Realom još uvijek nije objavljena, a mediji su u više navrata postavljali pitanje hoće li Luka igrati još jednu sezonu u Madridu, budući da je Kraljevski klub ove sezone podbacio u odnosu na očekivanja.Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić može biti bezbrižan glede budućnosti u Realu, jer njegovu ugovor automatski se produžuje za još jednu godinu.


Naime, kako piše Marca, u Modrićevom aktualnom ugovoru stoji klauzula da ugovor automatski produžuje ukoliko naš nogometaš osvoji Zlatnu loptu.


Modrić je ovaj uvjet ispunio te ne mora misliti gdje će igrati iduće sezone.
Obnova Modrićevog ugovora s Realom još uvijek nije objavljena, a mediji su u više navrata postavljali pitanje hoće li Luka igrati još jednu sezonu u Madridu, budući da je Kraljevski klub ove sezone podbacio u odnosu na očekivanja.


Trener Reala Zinedine Zidane nije izgubio povjerenje u hrvatskog veznjaka i po svemu sudeći on će ostati nu Madridu najmanje još jednu godinu. Naravno, stvari mogu biti i drugačije, ali to će ovisiti o ponudama za Modrića, koje će zasigurno stići na Realovu adresu.