Potraga za klubom

Mandžukićev menadžer otkrio koja je liga najveća želja napadača, a o Juventusu ne želi govoriti

Portal Novilist.hr

Mario Mandžukić u dresu Juventusa/Foto REUTERS

Mario Mandžukić u dresu Juventusa/Foto REUTERS

Trenira svakodnevno u Zagrebu te je u stopostotnoj formi. Mandžukić čeka pravu priliku, momčad koja će ga stvarno htjeti jer on vjeruje da opet može odlučivati utakmice - kaže Cvjetković



RIJEKA Hrvatski napadač Mario Mandžukić od srpnja je na “odmoru” te je u potrazi za novim klubom u kojem će nastaviti svoju karijeru. Njegov menadžer Ivan Cvjetković za talijanski Tuttosport otkrio je kako napadač ima jednu želju kada je u pitanju njegova budućnost.


– Trenira svakodnevno u Zagrebu te je u stopostotnoj formi. Mandžukić čeka pravu priliku, momčad koja će ga stvarno htjeti jer on vjeruje da opet može odlučivati utakmice. Neke je ponude odbio jer je smatrao da ga te ekipe zapravo ne žele. Ne znam hoće li ponovno igrati u Italiji, ali je on rođen da zaigra u Premiershipu. Samo ondje nikada nije dobio šansu… – rekao je za talijanske medije Cvjetković.


I dok se Mandžukić vidi u Engleskoj, o Juventusu ne želi previše govoriti.




– On ne želi govoriti o tome što se dogodilo u Juventusu, nije od tada govorio za medije. Još uvijek prima puno poruka od navijača Juventusa te uživa u tome. Jako je povezan s njima, sjećaju ga se kao velikog ratnika. Ponekad i gleda utakmice Juventusa, ali ne govorimo o tome.