Kritike

Manchesterova legenda kritizirala Cristiana Ronalda i Brunu Fernandesa: “Stalno cvile jedan drugome… skupina cvilidreta”

Hina

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Nisu napravili niti jednu stvar kako treba kao momčad - rekao je Neville



MANCHESTER Bivši branič engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda Gary Neville oštro je kritizirao Portugalce Cristiana Ronalda i Brunu  Fernandesa zbog njihov pristupa u susretu protiv Newcastle Uniteda (1-1).


Neville je sadašnju momčad “Crvenih vragova” opisao kao skupinu “cvilidreta”, a posebno je kritizirao Ronalda i Fernandesa.


“Nisu napravili niti jednu stvar kako treba kao momčad. Stalno cvile jedan drugome… skupina cvilidreta,” kazao je Neville za Sky Sports.




Ronaldo i Fernandesa su dva seniorska igrača i poražavajuće je za mlađe igrače kada ih dva najbolja igrača gledaju kao da nisu dovoljno dobri. Poražavajuće je kada pokazuju taj izgled i govor tijela mlađima. Moraju im pomoći,” dodao je.


Posebno je kritizirao Ronalda nakon što ponovo nije otišao pozdraviti navijače.


“Nije me briga kako si igrao, moraš prići i pljeskati navijačima na kraju utakmice. Dođite do njih, osobito kada ste najbolji igrač na svijetu i jedan od najboljih svih vremena.”


Također je kritizirao i kapetana Uniteda Harryja Maguirea, rekavši da ima ‘sezonu iz noćnih mora’. No, bio je pun divljenja prema Edinsonu Cavaniju, koji je postigao pogodak za Unitedovo izjednačenje.


ManU se trenutačno nalazi na sedmom mjestu engleskog prvenstva sa 28 bodova, čak 19 manje od lidera Manchester Cityja, dok je četvrta pozicija, posljednja koja vodi u Ligu prvaka udaljena sedam bodova.