Bundesliga

Mainz i Hoffenheim odigrali neriješeno, Kramarić razigrao suigrača za pogodak

Hina

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Domaćini su poveli golom Robina Quaisona u 33. minuti, a Hoffenheim je izjednačio u 62. preko veznjaka iz Toga Ihlasa Beboua. Bila je to akcija u kojoj je ključni potez odigrao Kramarić



BERLIN U posljednjem susretu 9. kola Bundeslige Mainz je u nedjelju kod kuće protiv Hoffenheima odigrao 1-1, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, koji je u prethodna dva susreta bio strijelac za Hoffenheim, ovaj puta se istaknuo razigravanjem suigrača.


Domaćini su poveli golom Robina Quaisona u 33. minuti, a Hoffenheim je izjednačio u 62. preko veznjaka iz Toga Ihlasa Beboua. Bila je to akcija u kojoj je ključni potez odigrao Kramarić, koji je svojim pasom omogućio Sessegnonu da ubaci u peterac, a Ihlas Bebou je loptu pospremio u mrežu. Kramarić, koji je odigrao cijeli susret, još je dva puta dobro uposlio suigrače, u 58. minuti Roberta Skova i u 77. Ihlasa Beboua, ali su oni bili neprecizni.


Hoffenheim je utakmicu završio sa igračem manje jer je veznjak Dennis Geiger dobio crveni karton u 80. minuti.




Nakon pet uzastopnih pobjeda Bayer Leverkusen je u 9. kolu Bundeslige na domaćem terenu protiv Herthe odigrao 0-0, te se je probio na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Hrvatski branič Tin Jedvaj za Leverkusen je igrao od 74. minute, zamijenivši austrijskog stopera Aleksandra Dragovića, koji se je ozlijedio.