Austrijsko prvenstvo

Luka Sučić i Roko Šimić dobili novoga trenera nakon poraza kod Marina Ljubičića

Hina

Foto Facebook RB Salzburg

Foto Facebook RB Salzburg

Momčad će do kraja sezone voditi Onur Cinel, dosadašnji trener drugoligaša Lieferinga koji je praktički druga momčad Salzburga



SALZBURG Austrijski nogometni prvak i vodeći sastav aktualnog prvenstva RB Salzburg smijenio je trenera Gerharda Strubera samo mjesec dana prije završetka sezone.


U Salzburgu su odlučili otkazati suradnju Struberu nakon 1-3 poraza na gostovanju kod LASK-a u Linzu proteklog vikenda u utkamici u kojoj je trostruki strijelac za domaće bio hrvatski napadač Marin Ljubičić.


Struber je početkom ove sezone na klupi Salzburga, za koji igraju i Luka Sučić te Roko Šimić, zamijenio Matthiasa Jaisslea koji se odlučio na odlazak u Saudijsku Arabiju.




Momčad će do kraja sezone voditi Onur Cinel, dosadašnji trener drugoligaša Lieferinga koji je praktički druga momčad Salzburga.


Nakon poraza u Linzu Salzburg je ostao na 32 boda, koliko ima i drugi Sturm iz Graza, a do kraja prvenstva ostalo je još šest kola. Usto, prije 11 dana Salzburg je ispao i iz Austrijskog kupa izgubivši polufinale na svom terenu upravo od Sturma.