Pomoć na vratima

Lovre Kalinić se vratio na Poljud: “Mnogi će reći da je Hajduk trenutno rezultatski loš, ali sam osjetio pozitivu”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Mene je posebno zaintrigirala priča i projekt predsjednika koji želi stvoriti jak i moćan klub. Od prvog razgovora sam osjetio pozitivu zbog čega nisam puno dvojio - rekao je hrvatski vratar



SPLIT Hajduk je dobio veliku pomoć za drugi dio sezone, na vrata se vraća hrvatski reprezentativac Lovre Kalinić! On će na Poljud doći u sklopu posudbe iz Aston Ville do kraja lipnja 2021. godine, objavili su iz Hajduka.


Kalinić je karijeru započeo upravo u Hajduku, gdje je prošao sve mlađe kategorije, a za seniore je odigrao sedam sezona. Zatim je prvo 2016. godine otišao u belgijski Gent, a dvije godine kasnije prelazi u Aston Villu te je polusezonu bio i na posudbi u francuskom Toulouseu.


– Koristim ovu priliku da se zahvalim predsjedniku Jakobušiću koji je pokrenuo priču oko mog povratka. Njegova želja je zaista bila velika, s moje strane također, iako mi se na stolu nudilo nekoliko opcija iz Belgije. Mnogi će reći da je Hajduk trenutno rezultatski loš, ali Hajduk je unatoč tome ogroman klub. Mene je posebno zaintrigirala priča i projekt predsjednika koji želi stvoriti jak i moćan klub.




Od prvog razgovora sam osjetio pozitivu zbog čega nisam puno dvojio. Radujem se i sretan sam zbog povratka jedva se čekam priključiti momčadi. Trebamo svi zajedno zapeti i početi raditi na velikim stvarima – istaknuo je Kalinić, prenosi službena web stranica Hajduka.