Englesko prvenstvo

Liverpool se vratio pobjedama, novi engleski prvak u nastavku slomio otpor žilave Aston Ville

Hina

Sadio Mane radost postizanja pogotka podijelio je s Keitom i Wijnaldumom/Foto REUTERS

Sadio Mane radost postizanja pogotka podijelio je s Keitom i Wijnaldumom/Foto REUTERS

Liverpool je u nastavku slomio goste golovim Sadia Manea (71) i Curtisa Jonesa (89)



LIVERPOOL U susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je pobijedio Aston Villu sa 2-0 upisavši 29. pobjedu ove sezone.


Premda nije briljirao, engleski prvak je rutinski stigao do pobjede protiv gostiju iz Birminghama koji se i dalje nalaze u zoni ispadanja.


Nakon prvog poluvremena u kojem je imao svega dva udarca, najmanje u jednom poluvremenu ove sezone, Liverpool je u nastavku slomio goste golovim Sadia Manea (71) i Curtisa Jonesa (89).




Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za “redse”


U ranije odigranom susretu Newcastle i West Ham su 2-2 odigrali 2-2. Bila je to utakmica u kojoj su gosti dvaput vodili, ali nisu uspjeli ugrabiti cijeli plijen.


Vodeći pogodak za West Ham postogao je Michail Antonio u 4. minuti. Paragvajac Miguel Almiron je u 17. minuti izjednačio na 1-1, a gosti su ponovno poveli u 65. minuti golom Čeha Tomaša Součeka. No, samo dvije minute poslije Jonjo Shelvey je postavio konačnih 2-2.


U prvoj utakmici nedjeljnog programa Burnley i Sheffield United su odigrali 1-1. Burnley je poveo pogotkom Tarkowskog u 43. minuti, a konačnih 1-1 postavio je Egan u 80. minuti.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore