Englesko prvenstvo

Liverpool preokretom svladao Sheffield United, remi bez golova u derbiju na Old Traffordu

Hina

Diogo Jota zabija pobjednički pogodak za Liverpool/Foto REUTERS

Diogo Jota zabija pobjednički pogodak za Liverpool/Foto REUTERS

Tri boda Liverpoolu osigurao je Diogo Jota (64) udarcem glavom sredinom nastavka



LIVERPOOL Engleski nogometni prvak Liverpool u susretu je 6. kola na svom Anfieldu svladao Sheffield United sa 2-1 (1-1).


Gosti su poveli iz kaznenog udarca kojega je realizirao Berge (13-11m) u otvaranju utakmice, no na odmor se otišlo sa 1-1 zahvaljujući Firminu (41) koji je pred kraj prvog poluvremena iz odbijanca poravnao rezultat. Tri boda Liverpoolu osigurao je Diogo Jota (64) udarcem glavom sredinom nastavka.


Drugi Liverpool se ovom pobjedom bodovno poravnao s gradskim rivalom Evertonom, oba sastava imaju po 13 bodova, no Everton je odigrao susret manje. Sheffield United je ostao pretposljednji 19. s jednim bodom, koliko imaju i 18. Burnley te 20. Fulham.




Ranije u subutu su u najzanimljivijem susretu 6. kola Manchester United i Chelsea su na Old Traffordu igrali 0-0. Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić ostao je na klupi Chelseaja koji je sada šesti s devet bodova. United je, pak, 15. sa sedam bodova.


Ranije u subotu Manchester City je ponovno kiksao odigravši na gostovanju kod West Ham Uniteda samo 1-1. Domaći su poveli golom Antonija (18), a poravnao je Foden (51).



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


više vijesti