Englesko prvenstvo

Liverpool preokretom svladao Arsenal na Anfieldu i nastavio pobjednički niz na početku sezone

Hina

Jurgen Klopp čestita igračima istekom utakmice/Foto REUTERS

Jurgen Klopp čestita igračima istekom utakmice/Foto REUTERS

Portugalac Diogo Jota je u svom debiju za "redse", nakon osam minuta na terenu, zatresao mrežu za konačnih 3-1



LONDON  U derbiju 3. kola Premier lige Liverpool je na Anfieldu svladao Arsenal sa 3-1, te se je pridružio klubovima s maksimalnim učinkom na startu nove sezone.


“Topnici” su poveli zahvaljujući poklonu domaćeg braniča Andrewa Robertsona, kojeg je u 25. minuti u pogodak pretvorio Alexandre Lacazette. No, ubrzo je uslijedio preokret. Salah se probio uz korner liniju i pucao, a odbijenu loptu Sadio Mané u 28. minuti posprema u mrežu. Šest minuta kasnije Andrew Robertson se iskupio za pogrešku koja je gostima donijela vodstvo. Trent Alexander-Arnold je ubacio na drugu vratnicu, a Robertson pogađa za 2-1.


Liverpool je pobjedu potvrdio u 88. minuti. Portugalac Diogo Jota je u svom debiju za “redse”, nakon osam minuta na terenu, zatresao mrežu za konačnih 3-1.




Prošle sezone jedva su osigurali ostanak u Premier ligi, a na startu nove sezone nogometaši Aston Ville imaju maksimalan učinak nakon što su u ponedjeljak u gostima kod Fulhama slavili sa 3-0, upisavši drugu pobjedu u isto toliko nastupa.


Gosti su poveli već u 4. minuti pogotkom svog najboljeg igrača Jacka Grealisha, a na 2-0 povisio je Conor Hourihane (15) nakon što je Grealish odradio većinu posla. Pobjedu Aston Ville potvrdio je Tyrone Mings u 48. minuti.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore