Ogriješili se o kodeks

Livaji i Subašiću novčane kazne, disciplinski sudac uzeo u obzir da su se ispričali

Hina

Danijel Subašić i Marko Livaja/Foto PIXSELL

Danijel Subašić i Marko Livaja/Foto PIXSELL

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer izrekao je novčanu kaznu Marku Livaji u iznosu od 35.000 kuna, dok je Danijela Subašića kaznio sa 20.000 kuna



ZAGREB Igrači splitskog Hajduka Marko Livaja i Danijel Subašić novčano su kažnjeni, zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS) na svom službenom mrežnom portalu (hns-cff.hr).


Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer izrekao je novčanu kaznu Marku Livaji u iznosu od 35.000 kuna, dok je Danijela Subašića kaznio sa 20.000 kuna.


Odluke se temelje na članku 84 Disciplinskog pravilnika “zbog pjevanja pjesama s neprihvatljivim sadržajem na dočeku momčadi HNK Hajduk po povratku s prvenstvene utakmice protiv GNK Dinamo, a potom i u nepoznatom zatvorenom prostoru, što je dokumentirano video snimkama”. priopćili su iz HNS-a.




U priopćenju je navedeno da je disciplinski sudac kao olakotnu okolnost uzeo u obzir isprike koje su Marko Livaja i Danijel Subašić naveli u svojim očitovanjima.