Test u Miamiju

Leo Messi postigao dva pogotka u pobjedi Argentine protiv Hondurasa, Gaučosi produžili niz neporaženosti

Hina

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Idući suparnik Argentine bit će Jamajka u New Yorku



MIAMI  Uz dva pogotka Lionela Messija Argentina je u pripremnoj utakmici u Miamiju svladala Honduras s 3-0, a u francuskom gradu Le Havreu Brazil je svladao Ganu također s 3-0.


Brazilce je u vodstvo doveo Marquinhos udarcem glavom u 9. minuti, a Richarlison je potom do poluvremena golovima u 28. i 40. minuti postavio konačan rezultat.


Peterostruki svjetski prvaci Brazilci, među kojima su i zvijezde predvođene Neymarom, uspješno nastavljaju pripreme za Svjetsko prvenstvo krajem godine u Kataru. U kvalifikacijama za SP 2022. bili su neporaženi, a jedini poraz Brazilaca na turnirima, nakon ispadanja od Belgije u četvrtfinalu SŠ-a 2018. u Rusiji, kada su ispali od Belgijaca, bio je tek prošle godine u finalu Copa Americe, kada su poraženi od Argentine.




U Miamiju je Lautaro Martinez doveo Argentinu u vodstvo protiv Hondurasa u 16. minuti. Na 20 povisio je Messi iz jedanaesterca u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a kapetan reprezentacije i zvijezda PSG-a postigao je i konačni rezultat u 69. minuti. Argentina je neporažena u posljednje 34 utakmice, sljedeći suparnik će im biti Jamajka u utorak u New Yorku.