Braletu u spomen

Legendarni riječki nogometaš uskoro će dobiti mural na posebnom mjestu, počinje skupljanje sredstava

Ivan Volarić

u kratkim crtama

  • Autor murala bit će Eduardo Filipović SEC

Goran Brajković stradao je u prometnoj nezgodi prije pet godina

Goran Brajković stradao je u prometnoj nezgodi prije pet godina

Idućih dana ćemo otvoriti poseban račun na kojem ćemo prikupljati sredstva za izradu grafita - kazao je Srđan Radoslavac



RIJEKA Inicijativa koje je pokrenuta još u studenom prošle godine konačno bi se u idućih mjesec, dva mogla realizirati. Goran Brajković – Brale, tragično stradali nogometaš Rijeke i Opatije, bivši hrvatski reprezentativa, će zahvaljujući inicijativi skupine navijača na čelu s njegovim bratićem Srđanom Radosavcem dobiti mural na doista jedinstvenom i simboličnom mjestu. Riječ je o trafostanici na Tošini, odnosno ulazu u Volosko ili cesti kojom je Brajković često prolazio na proputovanju iz Opatije u Rijeku.


Mateo Rovan, Eduardo Filipović, Srđan Radosavac i Josip Skoblar ili četvorka zadužena za realizaciju projekta

Mateo Rovan, Eduardo Filipović, Srđan Radosavac i Josip Skoblar ili četvorka zadužena za realizaciju projekta


– Idućih dana ćemo otvoriti poseban račun na kojem ćemo prikupljati sredstva za izradu grafita – kazao je Radoslavac uz napomenu kako će svi podaci biti dostupni na facebook stranici koja se održava u spomen na ovog osebujnog i u navijača Rijeke omiljenog nogometaša.


Deset tisuća kuna stajat će izrada grafita što sudeći po interesu neće biti problem sakupiti




Grafit će izraditi Eduardo Filipović SEC koji stoji iza velike većine navijačkih ili “nogometnih” murala u riječkom kraju. Za izradu grafita neophodno je skupiti deset tisuća kuna, a sudeći prema velikom interesu, koji se javio još prije nekoliko mjeseci kada je ova ideja krenula u realizaciju, to uopće neće biti problem.