Podigao glas

Legendarni Milojko Pantić otvorio dušu: ‘Nisam branio čast Zvezde, jer ona odavno ne postoji. A Vučić, on je ništarija’

P. N.

Foto Goran Stanzl PIXSELL

Foto Goran Stanzl PIXSELL

Na djelu je otvorena rehabilitacija ratnih zločinaca iz 90-tih godina koja je počela onoga dana kad je lažni Srbin i četnik dr. Vojislav ‘Hulja’ Šešelj svoju hašku ćeliju zamijenio stolcem u Skupštini Srbije



Legendarni srpski novinar i sportski TV komentator Milojko Pantić glavna je tema u Srbiji, nakon javnog “oproštaja” od voljene Crvene Zvezde, koja je ovih dana predala počasni dres osuđenom ratnom zločincu Kapetanu Draganu.


“Nisam branio ničiju čast ni ugled jer toga u Zvezdi odavno nema. Reagirao sam u ime milijuna prijatelja nogometa kojima je vlast u Srbiji ukrala čak i tu ‘najvažniju sporednu stvar na svijetu’. Ukrala im je Zvezdu i Partizan i predala ih u ruke ratnim zločincima. Na djelu je otvorena rehabilitacija ratnih zločinaca iz 90-tih godina koja je počela onoga dana kad je lažni Srbin i četnik dr. Vojislav ‘Hulja’ Šešelj svoju hašku ćeliju zamijenio stolcem u Skupštini Srbije – rekao je Pantić za Jutarnji list, dodajući da je “reagirao kao građanin koji je svjestan kakve su zločine činile te paravojne jedinice, Knindže Kapetana Dragana, Arkanovi tigrovi, Škorpioni i šešeljevci”.


Kaže da je zločina paravojski bilo i na strani Hrvata i Bošnjaka, ali se nije dogodilo da neki od tih zločinaca dobije javno priznanje kao Kapetan Dragan.




Osvrnuo se i na sramotni “performans” BBB-a u Zagrebu koji su izvjesili transparent s natpisom “j**** ćem srpske žene i djecu”.


“Kako uopće komentirati da su klubovi na ovim prostorima postali poligoni za nacionalističke političare. BBB su valja pokazali kako lažni hrvatski ‘arijevski ustaše’ impotentno sline za zgodnim Srpkinjama, ali ne skrivajući ni svoje pedofilske sklonosti.
No i jedni i drugi pokazuju nevjerojatnu sličnost, a posebnu ulogu u svemu ima crkva, dodao je Pantić u razgovoru za Jutarnji list, komentirajući i dalje Alekandra Vučića, kojeg naziva “ništakom koji je uništio državu držeći je u raljama kriminalnog monstruma zvanog Srpska napredna stranka”.