Uvijek mlad

Legendarni Ibra s dva nova pogotka oborio još jedan rekord: “Ja sam kao Benjamin Button”

Portal Novilist.hr

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Ibrahimović je u pobjedi Milana nad Sampdorijom zabio dva pogotka i postao jedini igrač koji je upisao više od 50 golova za oba milanska velikana



MILAN Zlatan Ibrahimović ni u svojoj 39. godini ne prestaje rušiti rekorde. U jučerašnjoj je pobjedi Milana nad Sampdorijom zabio dva pogotka i postao prvi igrač koji je upisao više od 50 golova u prvenstvu za oba milanska velikana – Inter i Milan.


Svoje godine i odličnu igru objasnio je usporedbom s filmskim junakom koji se rađa kao starac, a umire kao beba.


– Ja sam kao Benjamin Button, samo što sam ja oduvijek bio mlad, nikada star – rekao je legendarni Ibra nakon utakmice za Milan TV.




Otkad je nastavljena sezona nakon pauze zbog koronavirusa, nogometaši Milana upisali su osam pobjeda i tri remija, a trener Pioli je ipak produžio ugovor s klubom, iako se govorilo kako bi ga trebao naslijediti Rangnick.


– Mogu reći samo pozitivne stvari o njemu. Sretan sam zbog njega jer radi odličan posao, iako često bude i pod velikim pritiskom jer ne zna kakva mu je budućnost. Napravio je odličan posao i produljenje ugovora je zasluženo. Momčad vjeruje u njega, a ja ga poštujem – rekao je Ibrahimović.