Serie A

Lazio i Inter odigrali remi u nervoznoj utakmici s dva crvena kartona, Brozović pogodio vratnicu

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

U samoj završnici susreta Marcelo Brozović je mogao donijeti pobjedu gostima, no njegov udarac s ruba kaznenog prostora završio je u vratnici



RIM U prvom od dva nedjeljna derbija trećeg kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Inter su odigrali 1-1, dok su Parma i Benevento ostvarili 1-0 pobjede protiv Verone i Bologne.


Lazio i Inter su odigrali susret koji je obilovao nervozom, a obilježila su ga dva crvena kartona, sa svake strane po jedan.


Gosti su poveli u 30. minuti preko Lautara Martineza, a izjednačio je Sergej Milinković-Savić u 55. minuti. U 70. minuti Lazio je ostao bez isključenog Cire Immobilea koji je udario Artura Vidala, dok je Stefano Sensi isključen u 86. minuti zbog guranja Patrica Gabarrona.




U samoj završnici susreta Marcelo Brozović je mogao donijeti pobjedu gostima, no njegov udarac s ruba kaznenog prostora završio je u vratnici. Brozović je ušao u igru u 73. minuti, dok je Ivan Perišić igrao do 67. minute.


U ranije odigranom susretu Atalanta je kod kuće dobila Cagliari sa 5-2, a hrvatski veznjak u redovima domaćina Mario Pašalić bio je strijelac pogotka u 37. minuti za 3-1, te asistent Samu Lammersu u 81. minuti za konačnih 5-2. Za Atalantu pogotke su još zabili Luis Muriel (7), Papu Gómez (29) i Duván Zapata (42).


Hrvatski veznjak Marko Rog odigrao je cijeli susret za Cagliari, a strijelci za goste bili su Diego Godín (24) i João Pedro (52). Boško Šutalo igrao je od 85. minute za Atalantu, dok veznjak Filip Bradarić, koji je u karanteni zbog covida-19, nije bio u sastavu Cagliarija.



Standings provided by SofaScore LiveScore