Serie A

Lazio i Atalanta remizirali u Bergamu, hrvatski veznjak asistirao Immobileu za drugi pogodak gostiju

Hina

Foto Instagram, Napoli

Foto Instagram, Napoli

Bašić, koji je u igru ušao u 69. minuti, u 74. je odlično odigrao u sredinu domaćeg kaznenog prostora gdje je na loptu natrčao njegov kapetan i prvi strijelac Lazija Immobile te doveo rimski sastav u vodstvo od 2-1



BERGAMO Hrvatski veznjak Toma Bašić bio je asistent za drugi pogodak Lazija u 2-2 (1-1) remiju protiv Atalante u prvom susretu 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva.


Bašić, koji je u igru ušao u 69. minuti, u 74. je odlično odigrao u sredinu domaćeg kaznenog prostora gdje je na loptu natrčao njegov kapetan i prvi strijelac Lazija Immobile te doveo rimski sastav u vodstvo od 2-1.


No, iako je dva puta vodio, sa 1-0 i 2-1, Lazio nije uspio sačuvati tri boda. U prvom poluvremenu Lazio je poveo golom Pedra u 19. minuti koji je odlično pratio akciju i u mrežu pospremio odbijanac nakon što je Muso obranio pokušaj Immobilea, da bi u jedinoj minuti sudačke nadoknade Zapata nakon odlične solo-akcije poravnao na 1-1.




I u drugom poluvremenu je Lazio držao stećenu prednost do sudačke nadoknade da bi u četvrtoj minuti dodatka De Roon pogodio donji lijevi kut nemoćnog Reine za konačnih 2-2.


Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je do 59. minute za Atalantu koja je sada peta sa 19 bodova, koliko ima i četfrta Roma. Lazio je šesti sa 18 bodova.


Na vrhu su Napoli i Milan sa po 28 bodova.