Remi realan

Krznar i Bjelica zadovoljni utakmicom u Gradskom vrtu: “Da je bilo tko pobijedio, bilo bi nezasluženo”

Portal Novilist.hr

Damir Krznar i Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Damir Krznar i Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Moramo se dobro pripremiti za Rijeku, bit će teško, ali nema više laganih utakmica. Na nama je da pobjeđujemo i da se Dinamo negdje oklizne - kaže trener Osijeka



OSIJEK Vrh Prve HNL nije se promijenio nakon utakmice Osijeka i Dinama (1:1), Modri su još uvijek dva boda ispred Osječana i s utakmicom manje.


– Očekivali smo više. U prvom poluvremenu smo definitivno bili bolji, u drugom su oni imali neke šanse, ali mi smo tražili pobjedu do kraja. Možemo biti zadovoljni ritmom utakmice, mislim da je bila jako dinamična za ovaj dio sezone. Prepoznali smo da nam igrači padaju i da treba svježe krvi, ali vjera koju imate u igrače vas tjera da pričekate sa zamjenama. Odgađao sam baš zbog toga da dođemo do drugoga gola. Kad su igrači bili na pravoj rezervi, onda smo reagirali i mijenjali – rekao je trener Dinama Damir Krznar, dok je njegov kolega Nenad Bjelica priznao da je kod njegove momčadi nedostajalo agresivnosti.


– Ovo su bile najbolje dvije hrvatske momčadi u najboljoj formi. Jako kvalitetna utakmica s obje strane s puno trke, borbe i šansi, ali rezultat je realan. Da je bilo tko pobijedio, bilo bi nezasluženo. Da smo bili malo agresivniji u sredini, bilo bi to bolje. U drugom poluvremenu smo bili bolji. Veliki kompliment mojoj momčadi. Živi smo. Moramo se dobro pripremiti za Rijeku, bit će teško, ali nema više laganih utakmica. Na nama je da pobjeđujemo i da se Dinamo negdje oklizne – kaže trener Osijeka.