Novi poraz

KRIZA U MADRIDU! Zidane ne želi odstupiti, Uprava mu traži nasljednika, a Luka zna razloge slabih igara

Portal Novi list

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Zinedine Zidane/Foto REUTERS

Prema španjolskim medijima predsjednik kluba Florentino Perez nema namjere čeka da Zizou odstupi, krenuo je potragu za njegovim nasljednikom i trenutno se razmišlja o dva kandidata



MADRID Najnoviji poraz Reala, ovoga puta u Ligi prvaka, izazvao je potpuni kaos u redovima “kraljevskog kluba”. Kako to obično biva kada “kola krenu nizbrdo” u rezultatskom smislu prvi se na meti našao trener. Zinedine Zidane nakon utakmice u Kijevu je poručio da nema namjere podnijeti ostavku.


– Neću odstupiti. Prošli smo i ranije kroz teške trenutke, prolazimo ih rezultatski i sada. To je realnost, ali idemo dalje – kazao je Zidane.


Prema španjolskim medijima predsjednik kluba Florentino Perez nema namjere čeka da Zizou odstupi, krenuo je potragu za njegovim nasljednikom i trenutno se razmišlja o dva kandidata. Jedan je Argentinac Mauricio Pochettino, bivši trener Tottenhama, koji je trenutno bez angažmana. Drugi je klupska legenda, napadač Raul koji trenutno vodi drugu momčad Reala – Castillu. Postoji naravno i treća opcija, a to je da Perez pusti da se stvari odvijaju svojim tijekom i Zidane uspije dignuti momčad. No, cijena bi mogla biti jako visoka…




Luka Modrić je bio jedna od rijetkih svjetlih točaka Reala u Ukrajini. Kapetan “kockastih” locirao je glavni problem u igri svoje momčadi.


“Kada protivnik povede mi jednostavno gubimo samopouzdanje. To moramo promijeniti i popraviti. Nedostaje nam i konstantnosti jer odigramo jednu sjajnu utakmicu pa dvije loše pa jednu dobru – kazao je Modrić.