Najbolji igrač Gorice

Kristijan Lovrić komentirao nepriznati pogodak protiv Rijeke za izjednačenje: “To bi bio epski povratak”

Portal Novilist.hr

Kristijan Lovrić (Gorica)/Foto PIXSELL

Kristijan Lovrić (Gorica)/Foto PIXSELL

To bi bio epski povratak, sa 0:4 doći do 4:4 u drugom dijelu, ali da se razumijemo, to je bila 89. minuta. Možda bi oni zabili peti gol u zadnjih pet minuta, a možda bismo i mi - rekao je Lovrić



RIJEKA Krilni napadač i najbolji igrač Gorice Kristijan Lovrić u zadnjem je susretu sa svojom momčadi upisao poraz protiv Rijeke (3:4), iako je upravo Lovrić zabio pogodak za izjednačenje u 89. minuti. Sudac mu pogodak nije priznao zbog preranog izvođenja slobodnog udarca, a on je sada tu situaciju i prokomentirao u emisiji HNTV-a.


– Ja ne znam zašto sudac nije priznao gol, niti sam tražio da se zid makne, niti mi je pokazao zviždaljku, a kasnije mi je rekao da je pokazao. To bi bio epski povratak, sa 0:4 doći do 4:4 u drugom dijelu, ali da se razumijemo to je bila 89. minuta. Možda bi oni zabili peti gol u zadnjih pet minuta, a možda bismo i mi – rekao je Lovrić u emisiji HNTV-a.


Lovrić je pričao i o reprezentaciji za koju je debitirao nekoliko dana prije te utakmice s Rijekom, čime je postao prvi igrač Gorice u A reprezentaciji Hrvatske.




– Puno toga se može vidjeti na treninzima reprezentacije. Gledati Modrića, to je magija u nogama. Jednom prilikom sam na treningu išao na njega, ali sam se sjetio na koga idem i stao da me ne polomi. S toliko godina biti kao dečko od 18 godina… To je čudesno. Treba mu napraviti spomenik u Zagrebu. Ma ne samo u Zagrebu, u svakom gradu Hrvatske. Kako on kaže u svlačionici Hrvatske, tako je. On je drag i dobar dečko, ne bahati se i nije arogantan – nahvalio je Lovrić kapetana Hrvatske.