S. Belupo vs. Hajduk

KOPRIVNIČKE REAKCIJE Tudor “opleo” po Juriću, a Stipić poručio: Pobjeđivao sam i veće od Hajduka!

Portal Novilist.hr

Tomislav Stipić i Igor Tudor/Foto PIXSELL

Tomislav Stipić i Igor Tudor/Foto PIXSELL



KOPRIVNICA Igor Tudor, trener Hajduka, ovako je vidio poraz svoje momčadi kod Slaven Belupa.


– Čestitke Belupu na pobjedi. Mi nismo bili dovoljno dobri. Ovo je jedan korak unazad na ono što smo do sada pokazali. Problemi koje smo imali, koje sam osjećao cijeli tjedan su se manifestirali. Crveni karton nas je poremetio, iako smo na kraju mogli zabiti gol – rekao je trener Splićana pa se osvrnuo na isključenje Stanka Jurića.


– On je bio ideja koja se nije pokazala dobrom. Mislio sam da on to može odigrati s obzirom na njegove karakteristike, ali to se nije pokazalo kao dobro rješenje. Nismo bili dobri. Puno igrača je bilo ispod svoje razine. Viroze koje smo imali tijekom tjedna, sve skupa se odrazilo na momčad. Ali, treba što prije zaboraviti utakmicu, izvući pouke i nastaviti raditi. Za neke stvari će trebati još vremena. Ja sam tu dva mjeseca, gazimo dalje – rekao je Tudor nakon svojeg prvog povratničkog poraza na klupi Hajduka.




Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić bio je očekivano drugačije raspoložen.


– Pobjeda se ne može ničim zamijeniti. Velika pozitiva, emocija. Način na koji je Slaven Belupo igrao, pobijedio velikog Hajduka, zaslužuje velike čestitke. Imali smo problema s prekidima. Mi smo dominirali, i protiv 11 igrača Hajduka bili bolja ekipa. Pobjeda i način na koji smo je stvorili daje nam vjetar u leđa. Čestitam svojim igračima i Hajduku na korektnoj igri. Želim Hajduku sve najbolje u budućnosti – rekao je Stipić pa se osvrnuo na verbalni sukob s Tudorom tijekom utakmice.


– Ja sam polu Hercegovac, polu Dalmatinac. Hajdukovac sam. Kada sam bio u vojsci u Lori, svaku sam utakmicu bio na Sjeveru. Moji roditelji žive u Omišu, sestra u Kaštelima. Svaka pobjeda mi je važna. Je li mi ovo najveća pobjeda u karijeri? Pobjeđivao sam i veće ekipe od Hajduka! – zaključio je Stipić.