Nezadovoljstvo sucima

Koprivničani su van sebe nakon Pule: “Dogodila se klasična egzekucija i nećemo više šutjeti”

Portal Novi list

Ivan Filipović (Slaven Belupo), sudac Pajač i Šime Gržan (Istra 1961)/Foto PIXSELL

Ivan Filipović (Slaven Belupo), sudac Pajač i Šime Gržan (Istra 1961)/Foto PIXSELL

Sinoćnji cirkus u režiji glavnog suca uz asistenciju ekipe iz VAR sobe jednostavno ne smijemo i ne želimo šutjeti - izjavio je direktor Šimunović



RIJEKA Slaven Belupo četvrti je klub koji se javno požalio na suđenje nakon posljednjeg kola Prve HNL. Koprivničani su poraženi na Aldo Drosini 2:1 nakon što su protiv njih dosuđena dva dvojbena kaznena udarca u završnici utakmice.


– I nakon prospavane noći dojam je isti, u Puli se dogodila klasična egzekucija s dva metka u glavu. Ne znam samo čime i od koga motivirana. I sad će po dobrom starom običaju krenuti “spašavanje vojnika Ryana” pričama o kontaktu, intenzitetu i ostalim floskulama koje se po potrebi izvlače u ovakvim situacijama… Razumijemo da određene situacije tijekom utakmica svi vidimo na svoj način, razumijemo i različite sudačke kriterije, pa i sitne pogreške koje svi kao ljudi činimo, ali na sinoćnji cirkus u režiji glavnog suca uz asistenciju ekipe iz VAR sobe jednostavno ne smijemo i ne želimo šutjeti. Svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu – izjavio je direktora Slaven Belupa Zvonimira Šimunovića za klupske internet stranice.