Humanost nogometaša

Kockasti prikupili 4,2 milijuna kuna! Sredstva se uplaćuju za Zagreb i borbu protiv epidemije

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Ovom akcijom želimo pokazati da djelima podržavamo naš narod i naš glavni grad te da ćemo zajedno, kao i uvijek, prebroditi ove velike izazove. Zajedništvom ćemo opet pobijediti - poručili su hrvatski reprezentativci i stručni stožer.ZAGREB Igrači i stožer hrvatske nogometne reprezentacije zajedno su prikupili 4,2 milijuna kuna, namijenjenih za borbu protiv koronavirusa i za podršku Gradu Zagrebu nakon razornog potresa. Iz HNS-a navode kako je ova akcija organizirana pored niza osobnih inicijativa i donacija hrvatskih nogometaša.


Sredstva će biti uplaćena na dva posebna računa koje je otvorila Vlada RH: “Hrvatska protiv koronavirusa” te “Zajedno za Zagreb” te će biti iskorištena za sanaciju bolnica te kupnju potrebnih aparata, lijekova i drugih medicinskih potrepština za borbu protiv epidemije.


Ovom akcijom želimo pokazati da djelima podržavamo naš narod i naš glavni grad te da ćemo zajedno, kao i uvijek, prebroditi ove velike izazove. Stojimo svim srcem uz ljude koji su u ovoj krizi pokazali veliku hrabrost, sposobnost i snagu, od liječnika i sestara preko vatrogasaca, policajaca, vojnika i članova Stožera za civilnu zaštitu do ljudi koji svakodnevno rade da bismo relativno normalno živjeli, poput trgovaca, dostavljača i brojnih drugih. Zajedništvom ćemo opet pobijediti – poručili su hrvatski reprezentativci i stručni stožer.