Madridski odjeci

Klopp se obrušio na Vrsaljka i suigrače: “Nije mi se svidjelo to što su radili na travnjaku…”

Portal Novilist.hr

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERSMADRID Jurgen Klopp dobio je prvi karton otkada je na klupi Liverpoola. Engleske kolege koje prate njegov rad tvrde da to nije slučajno. Njemačkog stručnjaka smetalo je mnogo toga u porazu od Atletica u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.


Kloppa su najviše zasmetale reakcije Vrsaljka i društva koji su pokušali isprovocirati drugi žuti karton za Sadia Manea zbog čega ga je Klopp izvukao iz igre na poluvremenu,


– Sve to je očito dio nogometa, dio igre, ali meni se to nije svidjelo. Vidjelo se da je jasan plan isprovocirati Sadija da dobije još jedan karton. Zato sam i reagirao – rekao je Klopp, te se osvrnuo na izležavanje igrača Atletica.
– Bilo je puno situacija u kojima su domaći igrači zalegli na travnjak, a nisu bili ozlijeđeni. Jasno je da je u ovoj utakmici veliku ulogu odigrala domaća publika. Zato će biti drugačije u uzvratu. Drugo poluvrijeme ove utakmice igrat ćemo na našem stadionu pred našim navijačima. Nisam nezadovoljan igrom svoje momčadi. Imali smo 70 posto posjeda lopte, međutim nismo stvorili dovoljno izrazitih prilika – poručio je njemački stručnjak na klupi Liverpoola.