Trener Redsa

Klopp se nakon poraza protiv Reala obrušio na suca: “Ne razumijem što je radio, nije bio pravedan”

Portal Novilist.hr

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Svaki sljedeći put kad bi Mane pao, sudac nije htio ništa dosuditi. To nije pravedno. I rekao sam mu nakon utakmice da nije bio pravedan - jasan je bio Klopp nakon utakmice



RIJEKA Trener Liverpoola Jurgen Klopp nakon poraza svoje momčadi (1:3) protiv Real Madrida u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka obrušio se na suca Felixa Brycha zbog nepravednog odnosa prema njegovom igraču.


– Moram reći da ne razumijem što je sudac radio. Bio je čist prekršaj na Maneu, a sudac se prema njemu ponio kao da stalno simulira. Svaki sljedeći put kad bi Mane pao, sudac nije htio ništa dosuditi. To nije pravedno. I rekao sam mu nakon utakmice da nije bio pravedan – jasan je bio Klopp nakon utakmice, iako nije imao previše lijepih riječi ni za igru svoje momčadi.


– Ipak, to ne mijenja stvari. Nije nam sudac izgubio utakmicu, već mi nismo bili dovoljno dobri za bolji rezultat. Ako želite u polufinale, onda taj plasman morate i zaraditi. Mi smo ovaj put bili loši, nismo igrali dovoljno dobro da bismo stvorili Realu probleme. Jedina dobra stvar pored našeg gola je činjenica da je ovo samo prva utakmica. Nismo ništa više zaslužili od ovog rezultata. Ipak, imamo još šanse za prolazak.