Kup Hrvatske

“Kirci” gostuju u Pazinu: “Želimo se plasirati u završnici Kupa Hrvatske i dočekati atraktivnog suparnika”

Nehajev Svast

Nehajev Svast

Pokušat ćemo se plasirati u iduće kolo, iako je ove sezone za nas niželigaše malo manje žara budući da u slučaju prolaza ne možemo računati na publiku protiv nekog atraktivnog suparnika - rekao je trener Crikveničana



RIJEKA  Nogometaši Crikvenice danas od 16 sati gostuju kod Pazinke u pretkolu Hrvatskoga kupa u utakmici kojom će pokušati izboriti da u idućem kolu na svoj Gradski stadion dovedu neku od momčadi iz vrha HNL-a.


– Pokušat ćemo se plasirati u iduće kolo, iako je ove sezone za nas niželigaše malo manje žara budući da u slučaju prolaza ne možemo računati na publiku protiv nekog atraktivnog suparnika. Imamo obvezu jer smo osvojili Županijski kup i pokušat ćemo pobijediti i plasirati se u prvo kolo, sada više nema povratka i ne smije biti kočnice. U subotu gostujemo u Senju kod Nehaja i jednim dijelom ćemo razmišljati o subotnjem gostovanju i pokušati u Pazinu napraviti dobru pripremu za Senj – kaže Nehajev Svast, trener Crikvenice.


Budući da su utakmice prvog kola Hrvatskog kupa na rasporedu 7. listopada, možda se po pitanju publike na tribinama nešto i promijeni.




– Nadajmo se da će biti tako. Utakmice bez publike nisu toliko zanimljive ni za nas koji smo na travnjaku. S Nehajem sam kao trener i kao igrač imao na drugoj strani Rijeku, Osijek i Šibenik, na stadionu bi se skupilo i 1.500 gledatelja i dobro znam kakav je gušt igrati u takvom ambijentu – zaključio je Svast.