Liga prvaka

Karim Benzema: “Pomoću naših navijača izvest ćemo čaroliju za prolazak u finale”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

City je dobra momčad, a recimo da je nama u ovoj utakmici nedostajalo malo od svačega na početku. Malo ambicije, malo pritiska i malo više vjere. Imali smo to kasnije - kaže napadač Real Madrida



RIJEKA Karim Benzema sa svoja je dva gola vratio Real Madrid u igru protiv Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka. Uzvrat u Madridu bit će zanimljiv nakon prvih 4:3.


– Poraz nikad nije dobar, ali važno je to da se nismo predali. Moramo na Bernabeu, trebamo navijača kao nikad  i izvest ćemo čaroliju potrebnu za prolazak dalje. Uđete li u utakmicu bez samopouzdanja, onda se ovakve stvari događaju i brzo ste dva gola u minusu – rekao je Benzema potom objasnivši što im je nedostajalo u prvom susretu.


– City je dobra momčad, a recimo da je nama u ovoj utakmici nedostajalo malo od svačega na početku. Malo ambicije, malo pritiska i malo više vjere. Imali smo to kasnije. Panenka? Imam vjere u sebe, napravio sam to i bilo je zabavno. Promašio sam prije neke jedanaesterce, no onaj tko ih ne puca taj ih niti ne promašuje.